How to Unlock a 3-Digit Combination Lock Suitcase

Zapomenutí kombinace pro váš kufr Zámek je jednou z posledních věcí, které chcete zažít na dovolené. Ale pokud se vám to stane, nepanikařte! Existuje způsob, jak se z toho dostat, a my vám s tím pomůžeme. Vše, co musíte udělat, je naučit se, jak resetovat zámek zavazadla Zámek, pokud jste zapomněli kombinaci.

Tento Průvodce vám přesně řekne, jak to udělat. Není potřeba rozřezávat kufr, takže si nechte pilku! S pomocí vašich prstů a možná trošky trpělivosti znovu otevřeme kombinaci vašeho kufru Zámek. Pokud jste připraveni, pojďme na to!

Typy zámků na kufry

Identifikace typu zámku na kufru Zámek je prvním krokem k jeho odemčení. Je zámek zabudován do vašeho kufru nebo je to visací zámek Zámek?

  1. Zabudovaný zámek na kufr Zámek: Toto je nejběžnější typ Zámek, který se nachází v kufru. Většina tvrdých kufrů dnes přichází s vestavěnými kombinovanými zámky TSA.
  2. Visací zámek: Tento typ Zámek je oddělený od kufru a nabízí větší všestrannost. Můžete jej použít na různých kufrech nebo taškách, pokud mají zipové smyčky nebo jiné body pro připevnění.
  3. Chytrý zámek Zámek: Toto je novější typ cestovního Zámek, který využívá technologii k poskytování vyšší bezpečnosti. Tyto zámky fungují s klíčem, kombinací nebo dokonce prostřednictvím aplikace na chytrém telefonu!

Jak odemknout kufr s 3místným kombinovaným Zámek

Jakmile znáte typ vašeho zámku na kufru Zámek, vyzkoušejte následující metody k jeho odemčení.

Vyzkoušejte všechny kombinace, ale rychleji

Zkoušení všech kombinací může znít únavně a bude to trvat hodně času. Ale to není pravda. Travel Sentry dokonce uvedl na své stránce nápovědy, a citujeme:

"Prosím, vyzkoušejte všechny možné kombinace od 000-999 (000, 001, 002, 003 až do 999). Můžete si myslet, že to bude trvat dlouho, ale nemělo by vám to zabrat více než 30 minut. A pokud první číslice vašeho zapomenutého kódu začíná na 0, 1, 2 nebo 3... pak to bude trvat výrazně méně než 30 minut."

Pokud chcete ušetřit 30 až 60 minut, vyzkoušejte tuto metodu od uživatele YouTube Cannonball Music. Chcete vyvinout stálý tlak směrem ven na tlačítko odemknutí a zadat kombinaci. Můžete začít od 0, 1, 2 a tak dále, a jak čas plyne, uvědomíte si, že to netrvá ani minutu, než se dostanete na 100.

Metoda nalezení zářezů

Jak jsme zmínili dříve, zámky na kufrech mají dva typy číselníků: vertikální a horizontální. V této metodě vysvětlíme, jak odemknout kufr Zámek s horizontálním číselníkem.

  1. Nejprve si najděte rovný povrch.
  2. Nyní otočte jeden z číselníků, dokud neuvidíte prázdný prostor mezi čísly. Bude dostatečně široký, aby byl rozpoznatelný, takže ho rozhodně nepřehlédnete.
  3. Jakmile jeden najdete, přejděte na další číselník a otáčejte, dokud nenajdete další zářez. Tentokrát zarovnejte zářez přesně na stejné místo jako první. Totéž udělejte s posledním číselníkem.
  4. Nakonec si zapamatujte kombinaci, když jsou všechny číselníky dokonale zarovnány, a odemkněte ho. Pokud to nefunguje, otočte každý číselník stejným směrem a otevřete Zámek. Opakujte, dokud nenajdete správnou kombinaci.

Metoda nalezení zářezů, ale vertikální

Některé kufry mají vertikální číselníky a my vysvětlíme, jak je odemknout touto metodou.

  1. Nejprve, stejně jako v předchozím kroku, si najděte rovný povrch. Tentokrát si připravte zdroj světla, například baterku.
  2. Vezměte si svítilnu a posviťte na číselníky. Podívejte se na kovový válec na pravé straně číselníku. Jak jím otáčíte, uvidíte prohlubeň v kovovém válci, která nezachytává světlo jako ostatní. To je ta zářez, kterou hledáme, stejná jako zářez v předchozí metodě.
  3. Otočte každý číselník, dokud nejsou všechny prohlubně zarovnané, a otevřete Zámek. Pokud to nefunguje, otočte každý číselník stejným směrem a znovu jej odemkněte. Opakujte, dokud nenajdete správnou kombinaci.

Dámy a pánové, takto odemknete kufr s trojciferným kombinačním zámkem Zámek. Pamatujte, pro hladší cestování si někam mimo zavazadlo poznamenejte svůj kód a mějte ho po ruce. Nyní, s těmito znalostmi, můžete sebevědomě překonat jakoukoli cestovní překážku.

Šťastnou cestu!